Mango lassi

Mango lassi

Tradiční indický nápoj, který v teplých dnech příjemně osvěží a pro jeho sytost jej můžeme v létě podávat jako lehkou svačinku. Dokonalou chuť mu dodává kardamon spolu se skořicí. Jak si připravit domácí mango lassi poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Domácí sýr alá ricotta bez syřidla

Domácí sýr alá ricotta bez syřidla

Není nic jednoduššího, než vyzkoušet domácí sýr bez použití syřidla, to zvládnou hravě i úplní začátečníci. Podle receptu od Jakvkuchyni.cz je to hračka!
Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme je kuřecí prsíčko, které ale obsahuje i křídlo s jeho spodní kostí. Pokud jej správně upravíme, získáme opravdu velmi lahodný a šťavnatý kus masa, ke kterému se skvěle hodí jako příloha různá zelenina. Například tradiční francouzské ratatouille, ve kterém vynikne letní zelenina, jako je cuketa, lilek nebo papriky. Připravte si lahodné kuřecí supreme s pečeným ratatouille podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bezlepkový semínkový chléb

Bezlepkový semínkový chléb

Ať už se lepku vyhýbáme ze zdravotních důvodů nebo proto, že chceme vyzkoušet upéct chleba trochu jinak, pak byste určitě měli vyzkoušet tento bezlepkový chleba se semínky. Hravě to zvládnei začátečník! Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa patří mezi oblíbené bezlepkové suroviny. Má jemně oříškovou chuť a obsahuje velké množství vlákniny. Lze z ní připravit například jednoduchý a výborný salát s feta sýrem - vyzkoušejte recept od Jakvkuchyni.cz!
Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Základem dobrého rizota je správný typ rýže - arborio, kvalitní suché víno a hodně vývaru. Do základu pak můžeme přidat další ingredience. Uvařte si lahodné domácí rizoto na bílém víně s lososem, špenátem a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Domácí kopřivová kombucha

Domácí kopřivová kombucha

Mnozí z nás už možná propadli kouzlu fermentace ovoce a zeleniny, nebo pečeného kváskového chleba. Co si ale rozšířit možnosti a pustit se do něčeho dalšího? Připravte si zdravý kvašený nápoj s dlouhou tradicí! Vyzkoušejte si podle tohoto receptu přípravu vynikající domácí kopřivovou kombuchu s Jakvkuchyni.cz!
Dětský příkrm z dýně, cukety a hovězího masa

Dětský příkrm z dýně, cukety a hovězího masa

Zdravé suroviny jako dýně, cuketa a hovězí maso jsou spolu s libečkem a olivovým olejem skvělou chuťovou o nutriční kombinací pro malé strávníky. Děti se budou z tohoto příkrmu olizovat za ušima - zkuste recept od Jakvkuchyni.cz!