Nadýchané koblihy

Nadýchané koblihy

Původně masopustní dobrota se nyní může podávat kdykoliv. Nezapomeňte na rum do těsta a smažení v sádle, které jsou pro posvícenské koblížky typické. Nejlepší jsou ještě horké.
Masopustní koláče

Masopustní koláče

Asi nejznámější masopustní cukrovinka jsou makové koláče. Jejich příprava zabere hodně času, protože se nechávají nadvakrát kynout. Místo máku můžete použít i tvaroh, povidla nebo jablečné pyré. Nebo vyzkoušejte exotickoy variantu s fíky a mandlemi.
Tenké palačinky s domácí jahodovou zavařeninou

Tenké palačinky s domácí jahodovou zavařeninou

Tajemství palačinek je ve správně rozšlehaných ingrediencích a trpělivém smažení. Pokud chcete jídlo, které vás vrátí do dětských let, tak palačinky s jahodovou zavařeninou jsou tou pravou volbou.
Kokosové bábovičky bez mouky

Kokosové bábovičky bez mouky

Tuto dobrotu si vaše děti zamilují a navíc si ji pod vaším dohledem mohou snadno upéct! Z tohoto množství upečte čtyři muffinky.
Borůvková zmrzlina

Borůvková zmrzlina

Je jednoduchá, rychlá a když navíc nahradíte běžné mléko sójovým nebo kokosovým, budete mít super zdravou pochoutku.