Tepelně upravená rajčata jsou zdravější než čerstvá. Zkuste ji je usušit, připravit z nich rychlou salsu nebo neapolskou omáčku. Rajčata obsahují až 90% vody, velmi…
Produkty z řady
Jste připravení na rajčatovou sezónu? My ji oslavíme osvěžující polévkou a pikantní zavařeninou. Jak využijete rajčata v kuchyni vy?
Salát je výborný jako příloha k masitým jídlům, ale můžete ho podávat i samostatně.
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.
Malé bramboráčky naservírujte klidně do kovového kyblíčku nebo jiné originální nádobky.
Brambory chutnají i v létě. Vyzkoušejte odlehčený zdravý salát s olivovým olejem nebo krásně vypadající ježky se sýrem a slaninou. A cuketové pyré bude skvělou…
Hlídáte si linii nebo se o to aspoň občas snažíte? Vybrali jsme pro vás celodenní menu oblíbených pochoutek s odlehčenější variantou. Pro zhubnutí do plavek se…
Kopřivy se sbírají v období, kdy ještě údajně nežahají, tedy přesněji než vyrostou na jejích stoncích žahavé chloupky obsahující kyselinu mravenčí. Toto období většinou trvá kolem…
Hanka Burdová je modelka a moderátorka, která v Řecku devět let žila a dokonce se tam provdala. Její musaku miluje i její řecká tchyně – a…
Luštěniny na našem stole stále nejsou tak často, jak to doporučují odborníci. S touto pomazánkou je propašujete dětem i dospělým, pro které můžete připravit extra pikantní verzi.
Jana Vašáková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D a autorka kuchařek, miluje pestrou a zdravou italskou kuchyni. Nadšeně také vaří pro své dcery. A ty milují těstoviny po…