Rybízová bublanina s kokosem

Rybízová bublanina s kokosem

Jak nejlépe zpracovat rybíz? Chuť rybízu ocení milovníci kyselého, v koláči je jeho výrazná chuť trošku potlačena a proto se s oblibou používá právě při pečení a přípravě různých dezertů. Vyzkoušejte rybíz v kombinaci s nadýchaným těstem a kokosem. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
10 top dipů

10 top dipů

Grilovací sezóna se bez dobrých dipů obejde jen těžko! Ke grilovanému masu, zelenině a pečivu se výborně hodí různé druhy omáček, do kterých si můžeme dobroty namáčet. A co si budeme povídat, tyhle čerstvé dobroty si zaslouží mnohem rafinovanější chuťové kombinace, než klasický kečup nebo hořčici. Nenechte si ujít 10 tipů na přípravu domácích dipů podle receptů od Jakvkuchyni.cz!
Lilkový tatarák s parmazánem a bylinkami

Lilkový tatarák s parmazánem a bylinkami

Tatarák, který nadchne i vegetariány? I tento tatarák chutná nejlépe na čerstvě opečeném toastu. Připravte si tatarák z lilku, parmazánu a bylinek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Zbylo nám doma kuře od oběda? Zbytky kuřecího masa lze při vaření beze zbytku perfektně využít! Stačí k němu přidat zbytky zeleniny, které najdeme v lednici a asijské vaječné nudle. K večeři můžeme servírovat gurmánskou pochoutku s nádechem exotiky. Jak na to prozradí seriál Gurmánské vaření beze zbytku na Jakvkuchyni.cz!
Dip z cottage sýru a zeleninové špalíčky

Dip z cottage sýru a zeleninové špalíčky

Lehká svačina, nebo druhá večeře plná bílkovin - základní recept může díky jiným bylinkám chutnat pokaždé jinak. Díky zeleninovým špalíčkům hravě spořádáme jednu porci zeleniny. V případě větší fyzické aktivity můžeme přidat i kousek pečiva. Recept na  Jakvkuchyni.cz 
Květáková polévka na kari

Květáková polévka na kari

Zajímavé je, že základem této polévky je pečený květák z trouby. Tento postup dodává polévce výraznější chuť. Pokud nahradíme smetanu exotickým kokosovým mlékem a přidáme kari, dodáme polévce chuť asijských dálav. Jak na to prozradí recept od Jakvkuchyni.cz!
Holandská omáčka s chřestem a šťavnatým steakem

Holandská omáčka s chřestem a šťavnatým steakem

Holandská omáčka, kterou připravíme z několika základních surovin, tvoří spolu s chřestem nesmírně harmonické a lahodné chuťové duo. A když vše naservírujeme ještě s dobrým steakem, povýšíme oběd nebo večeři na dokonalý gurmánský zážitek. Připravte si chřest s holandskou omáčkou a šťavnatým steakem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Domácí fermentovaná limonáda

Domácí fermentovaná limonáda

Zajímavým a současně chutným způsobem, jak využít kvasný proces doma, je výroba domácí limonády. Tím, že jde o fermentovaný nápoj, je navíc prospěšný pro střevní mikroflóru, podobně jako jiné kysané nápoje, (např. kefír nebo acidofilní mléko). Vyzkoušejte domácí přípravu podle jednoduchého receptu od Jakvkuchyni.cz!
Angreštová limonáda

Angreštová limonáda

Urodilo se vám plno angreštu a nevíte, co s ním? Vyzkoušejte domácí limonádu z kvašeného angreštu podle receptu Jakvkuchyni.cz.
Zelené fazolové lusky ve smetanovo-koprové omáčce

Zelené fazolové lusky ve smetanovo-koprové omáčce

Máte chuť na jednoduché a chutné jídlo? Fazolky ve smetanovo-koprové omáčce jsou sice bezmasé, ale zároveň plnohodnotné jídlo, které připravíme během několik minut a pochutná si na něm celá rodina! Tato omáčka chutná skvěle s vajíčkem, milovníci masa ji mohou doplnit o klobásku, nebo přírodní steak. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Salát s ředkvičkami, pečenými bramborami a koprem

Salát s ředkvičkami, pečenými bramborami a koprem

Připravte si lahodný salát z pikantních ředkviček, pečených brambor a zakysané smetany dochucené bylinkami a citronem. Tento salát se skvěle hodí ke grilovanému masu a připravovat ho můžeme podle receptu od Jakvkuchyni.cz po celý rok!