Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové listy se díky své velikosti skvěle hodí k plnění různými druhy směsí. Vyzkoušejte si připravit recept, ve kterém můžeme zužitkovat maso z vývaru, či zbylé maso z předešlého dne. Připravte si plněné kapustové závitky masovou směsí na víně podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Mimosa

Mimosa

Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
Francouzská kuřecí polévka

Francouzská kuřecí polévka

Připravte si jemnější verzi francouzské cibulačky, která je doplněna o jiné druhy zeleniny a o kuřecí maso. Zapomenout bychom neměli ani na bílé víno, které zvýrazní všechny chutě a voňavý tymián pro dodání francouzského šmrncu. Nenechte si ujít recept na vynikající domácí francouzskou kuřecí polévku na Jakvkuchyni.cz!
Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Základem dobrého rizota je správný typ rýže - arborio, kvalitní suché víno a hodně vývaru. Do základu pak můžeme přidat další ingredience. Uvařte si lahodné domácí rizoto na bílém víně s lososem, špenátem a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí s jarní zeleninou

Jehněčí s jarní zeleninou

Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Velikonoční jehněčí roláda

Velikonoční jehněčí roláda

Jehněčí maso se u nás v kuchyni nepoužívá příliš často. Věřte ale, že právě roláda z jehněčího masa je ideální příležitostí s příchutí jara, jak oslavit Velikonoce. Tento recept přináší kombinaci lahodného jehněčího masa s bylinkami a chuťově plnou omáčkou z červeného vína. To vše doplněné o barevnou zeleninovou přílohou pro chuťovou symfonii. Jak si připravit lahodnou jehněčí roládu na víně prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Nepečená kakaová kolečka

Nepečená kakaová kolečka

Nepečená kakaová kolečka s příchutí rumu jsou ideální volbou pro ty, kdo chystají vánoční cukroví na poslední chvíli! Připravme si je rychle a z jednoduchých surovin podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Nepečené čokoládové kaštánky

Nepečené čokoládové kaštánky

Nepečené cukroví je rychlé a také je téměř vždy zárukou úspěchu. Zkusme letos na vánoční stůl přidat i tyto čokoládové kaštánky s příchutí rumu připravené z jedlých kaštanů. Jak na to poradí recept od Jakvkuchyni.cz!
Vosí hnízda

Vosí hnízda

Včelí úly, či vosí hnízda? Bez ohledu na název mizí obvykle právě toto nepečené cukroví ze svátečních talířů jako první! Právě proto by neměla tato klasika chybět na vánočním stole ani letos. Recept přináší Jakvkuchyni.cz!