Kuřecí prsa s celerem

Kuřecí prsa s celerem

O celeru můžeme říct, že je elixírem zdraví. Tato snadno dostupná zelenina se dá zpracovat celá, protože jak nať, tak i bulva obsahují léčivé účinky. Zároveň má tento druh zeleniny výraznou a lahodnou chuť, která se dá různě uplatnit také v kuchyni.
Kohout na víně s hříbky a bylinkami

Kohout na víně s hříbky a bylinkami

Drůbeží maso, to není jen kuřecí. Slepice a kohout se na talíři dříve objevovali stejně často. Neprávem se na ně zapomnělo. Přitom je slepičí maso dobře stravitelné, bohaté na bílkoviny a minerály. Kohout vyžaduje delší tepelnou úpravu, ale odmění se výraznou chutí.
Kuře na meruňkách

Kuře na meruňkách

Kuřecí maso se skvěle kombinuje se svěží chutí různých druhů ovoce. Už jste zkusili jedinečnou chuť kuřete a meruňkového pyré, které je sladké, ale zároveň příjemně kyselé?
Zapečené kuře s kuskusem

Zapečené kuře s kuskusem

Máte chuť na něco lehkého a rychlého? Kuřecí nudličky zapečené v troubě se smetanovo-hořčicovou omáčkou doplněné o zeleninový kuskus budou to pravé. A stačit vám bude jen 6 ingrediencí!