Meruňky ve sněhu

Meruňky ve sněhu

Máte rádi pusinky? A máte rádi meruňky? Tak to si zamilujete tento jednoduchý a lahodný dezert, ke kterému si vystačí se 4 ingrediencemi a půl hodinou na přípravu.
Bleskové meruňkové knedlíky

Bleskové meruňkové knedlíky

Tvarohové knedlíky jsou česká klasika, kterou by si měl jednou za čas dopřát každý. Ovoce si může každý vybrat dle chuti, v našem receptu najdete meruňky. Co je největší výhoda? Rychlá a snadná příprava.
Salát s jostou a grilovaným hermelínem

Salát s jostou a grilovaným hermelínem

Saláty na sto způsobů k létu zkrátka patří. Vsadíme se však, že tento recept ještě neznáte - salát s hermelínem a jostou. Co že je to josta? Jedná se o ovoce, které je křížencem angreštu a černého rybízu.
Broskvový sorbet

Broskvový sorbet

Ideální letní osvěžení pro malé i velké, které je mnohem chutnější než kupované nanuky. Vyzkoušejte domácí ovocný sorbet, broskve můžete nahradit ovocem dle chuti.
Broskvová polévka

Broskvová polévka

Když se řekne čas polévek, asi si nepředstavíte zrovna léto. S tímto receptem na osvěžující ovocnou polévku, která se servíruje vlažná či vychlazená, si však letos rádi připravíte polévku i během horkých dní.
Jahodové lívance se šlehačkou

Jahodové lívance se šlehačkou

Hrnkové recepty máme rádi, protože chceme vařit, péct a ne jen odměřovat a přepočítávat! Hrnkové lívance si můžete připravit na večeři a zbytek si dát k snídani.
Rybízová buchta

Skořicovo-rybízová sněhová buchta

Bábovky už máte plné zuby a k tomu máte doma přebytek rybízu? Zkuste mramorovou buchtu s kakaem, skořicí a rybízem. Pokud při podávání nezapomenete na šlehačku, jen se po ní zapráší.
Rybízový vinný střik

Rybízový vinný střik

Každý z nás už někdy pil některý ze světoznámých koktejlů jako je třeba mojito. Co ale vyzkoušet netradiční český drink, který jinde ve světě určitě neznají? Stačí vám pár ingrediencí a o originální letní nápoj na grilovačku bude vystaráno.
Jahodová polévka s vanilkou

Jahodová polévka s vanilkou

Na podzim a zimu máme hutné teplé polévky, jaro a léto je zase časem vlažných a studených polévek. Už jste vyzkoušeli ty ovocné? Skvěle osvěží a zasytí. A pokud vám zbude, můžete ji použít jako dresing na salát či sladké knedlíky a kaše.