Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
Produkty z řady – sýry
Mrkvový dort není přehnaně sladký, zaujme vás jemnou vanilkovou chutí. Dokonalá kombinace pro děti i dospělé, kteří dbají na zdraví. Když jej krásně nazdobíte, bude se krásně vyjímat i na narozeninové oslavě.
Pohanka, brambory a výrazné koření jsou klíčem k tomuto zdravému pokrmu. Dále budete potřebovat bryndzu, kterou si Valaši vypůjčili od východních sousedů. Vy ji můžete nahradit jiným výrazným sýrem.
Rychlé a výborné občesrtvení, kterým potěšíte hosty nejen na Silvestra.
Treska se řadí mezi nejchutnější mořské ryby. Její pevné maso se při pečení nerozpadá, a proto se nemusíte bát experimentovat. Ryba s bramborovou kaší je osvědčená klasika. Už jste je zkoušeli společně zapéct?
Jemné krémové rizoto je takové malé pohlazení po duši. Spojení silného vývaru, parmezánu a voňavého citrónu zaručeně potěší vaše chuťové buňky.
Exotická pochoutka, kterou překvapíte každou návštěvu. Výborně se hodí k bílému vínu!
Na tenhle koláč z čekanky návštěva rozhodně čekat nebude – je totiž hotový cobydup.
Potřebujete rychlý recept na chutnou večeři nebo oběd? Těstoviny zvládnete připravit raz dva, zajímavou a netradiční chuť přidá šunkovo-smetanové omáčce šalvěj. Mňam!
Cizrna patří mezi nejpopulárnější luštěninu napříč kontinenty. Její konzumace pomáhá zvýšit pocit nasycení, podporuje trávení, udržuje stabilní hladinu cukru v krvi a zlepšuje obranu proti chorobám. Připravte si netradiční salát inspirovaný arabskou kuchyní s osvěžující mátou.
Pečené brambory patří k létu a táborovému ohni. Jejich vůně nám může vrátit vzpomínky na dlouhé letní večery s přáteli nebo s rodinou. Připomeňte si je s naším jednoduchým receptem!