I hřešit se musí umět. Neodývejte se tabulkou čokolády a dopřejte si ke kávě domácí karamelové řezy!
Produkty z řady – tuky rostlinné
Kroupy nemusí znamenat jen ďolíky na autech. V tomto receptu je vyzkoušíte jako variaci na italské rizoto. Představujeme vám Krupoto!
Česká klasika, se kterou nesáhnete vedle, pokud připravujete tradiční sváteční oběd. Rozhodně se zamilujete do jeho křupavé kůrky a jemné chut.
Pro tento typický letní pokrm využijete všechnu zeleninu, kterou máte v kuchyni! Základem jsou rajčata, lilek, cuketa a papriky. A samozřejmě provensálské bylinky.
Citronová zálivka je ideální ke sladkým i slaným jídlům. Zkuste ji třeba k rybě či salátu.
Bramborový salát nepatří jen ke štědrovečerní tabuli. Na jeho odlehčené verzi si můžete pochutnat i v horkých letních dnech.
Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
Návštěvu můžete překvapit třeba smaženými artyčoky obalovanými v těstíčku. Podávejte je k pivu či vínu.
Salát je výborný jako příloha k masitým jídlům, ale můžete ho podávat i samostatně.
Již moudrý Ovidius kdysi pravil, že olivový olej má nadpozemské vlastnosti a stejně jako med je prý potravou bohů. A je dokonce prokazatelné, že lidé, kteří žijí…