Nutelový dortík

Nutellový dortík

Návštěva je za dveřmi, děti se po obědě dožadují dezertu, anebo prostě jen máte chuť na něco dobrého? Rychlý nutellový dortík uspokojí chutě každého milovníka čokolády a sladkých dezertů. Jeho příprava vám navíc zabere jen 15 minut!
Čokoládovo-cuketý chléb

Čokoládový cuketový koláč

Čokoládový koláč z cukety? Vyzkoušejte tuto variantu a otestujte svou rodinu, zda cuketu v koláči poznají. Z talíře zmizí rychlostí blesku!
Celozrnné lívance

Celozrnné lívance

Na snídani, na svačinu, anebo na víkendový brunch, který si každý z nás jednou za čas zaslouží, tyhle zdravé celozrnné lívance se hodí skoro ke každé příležitosti. Je jen na vás, zda si je dáte počesku s marmeládou, poamericku s javorovým sirupem, anebo třeba s nutellou.
Malinový dort Ivanka

Malinový dort Ivanka

Lehký dezert, do kterého využijete přebytek malin a který je ideální jak na oslavu jako narozeninový dort, tak na víkend jako chutný zákusek k poobědové kávě a pro děti.
Meruňky ve sněhu

Meruňky ve sněhu

Máte rádi pusinky? A máte rádi meruňky? Tak to si zamilujete tento jednoduchý a lahodný dezert, ke kterému si vystačí se 4 ingrediencemi a půl hodinou na přípravu.
Bleskové meruňkové knedlíky

Bleskové meruňkové knedlíky

Tvarohové knedlíky jsou česká klasika, kterou by si měl jednou za čas dopřát každý. Ovoce si může každý vybrat dle chuti, v našem receptu najdete meruňky. Co je největší výhoda? Rychlá a snadná příprava.
Jahodové lívance se šlehačkou

Jahodové lívance se šlehačkou

Hrnkové recepty máme rádi, protože chceme vařit, péct a ne jen odměřovat a přepočítávat! Hrnkové lívance si můžete připravit na večeři a zbytek si dát k snídani.
Zeleninová tempura

Zeleninová tempura

Tempura je typickým japonským předkrmem, který si můžete připravit i doma. Podávejte s omáčkou dashi kombu, která dodá smažené zelenině ten pravý asijský nádech.
Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Italské noky si můžete vychutnat v různých variantách. Zde je jedna, která nadchne milovníky sýra, hub a ořechů. Místo ořechového másla zkuste třeba jen olivový olej nebo si připravte máslo s bylinkami.
Švédské skořicové rolky

Švédské skořicové rolky

Pokud jste propadli kouzlu skořice, tyto rolky se u vás neohřejí. Jsou navíc velmi jednoduché na přípravu. Jejich základem je kardamonové těsto, které můžete využít i pro pečení švédského chleba.