Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Produkty z řady – zelenina
Placaté kuře s mrkví a bramborami je jednoduchý a chutný recept z jednoho pekáče. Jemné maso pečeného kuřete, křupavá vypečená kůžička a lahodná šťáva, která dodává bramborám a zelenině úžasnou chuť. Připravte si placaté kuře s mrkví a bramborami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Mnoho z nás má polévky spojené se sychravým podzimem, kdy nás příjemně zahřejí. Své místo mají na stole by jim měl ale patřit i v létě. Ideální volbou jsou lehké zeleninové polévky, do kterých můžeme použít čerstvou úrodu ze zahrádky. Připravte si osvěžující hráškový krém se špenátem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodné vegetariánské rizoto, které chutná skvěle díky kombinaci kapusty, hub, česneku sypané sýrem a bylinkami dle chuti. Zapečení mu dodá skvělý šmrnc. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Kapustové listy se díky své velikosti skvěle hodí k plnění různými druhy směsí. Vyzkoušejte si připravit recept, ve kterém můžeme zužitkovat maso z vývaru, či zbylé maso z předešlého dne. Připravte si plněné kapustové závitky masovou směsí na víně podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Recept na lahodný bagel plný italských chutí základ tvoří bazalkové pesto, mozzarella, rajčata a prosciutto. Připravte si bagel, který se skvěl hodí na snídani, svačinu i večeři - caprese bagel podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Rajskou polévkou potěšíme malé i velké strávníky. V sezóně ji můžeme připravit z čerstvých rajčat, mimo ní klidně sáhněme po konzervovaných rajčatech, nebo passatě. Aby byla polévka sytější, můžeme do ní přidat různé zavářky - rýži, těstoviny nebo noky. Jak si připravit tradiční domácí rajskou polévku poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Vepřové maso v této letní kombinaci s rajčaty a lilkem si každý zamiluje. Nesmíme zapomenout na čerstvé bylinky! S přílohou si nemusíme lámat hlavu, protože skvěle chutnají i s dobrým světlým chlebem, který můžeme namáčet do šťávy z masa a zeleniny. Recept na vepřové kotlety na lilku a rajčatech na Jakvkuchyni.cz!
Vychutnejme si chutě Asie v květákové polévce s kokosovým mlékem, zázvorem a koriandrem! Tato krémová polévka je plná exotických chutí a vůní, které nás přenesou do dálek. Květáková polévka s kokosovým mlékem, zázvorem a koriandrem je ideální na zahřátí v chladnějších dnech, nebo jako lehká a zdravá večeře. Připravte si ji podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!