Kdy jindy si užívat skvělé saláty, než v létě! Velmi oblíbené jsou právě těstovinové saláty, které můžeme podávat jako ideální plnohodnotný oběd. Připravte si vynikající ravioly s kuřecím masem, ořechy, chřestem, rajčaty a bazalkou zasypané parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Produkty z řady – zelenina
Kuskus s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi je skvělou volbou nejen pro teplé dny, kdy osvěží, ale také jako chutný a zdravý oběd do krabičky, který si můžeme vzít kamkoliv s sebou. Svěží a aromatické chutě kuskusu a grilované zeleniny s halloumi nadchnou. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Tuto omáčku můžeme klidně připravit i jako vydatnou luštěninovou pomazánku ,třeba k večeři. Množství česneku se nemusíme obávat, protože upečený česnek není zdaleka tak štiplavý a výrazný, jako ten čerstvý. Vyzkoušejte lahodný česnekovo-fazolový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Připravte si jemnější verzi francouzské cibulačky, která je doplněna o jiné druhy zeleniny a o kuřecí maso. Zapomenout bychom neměli ani na bílé víno, které zvýrazní všechny chutě a voňavý tymián pro dodání francouzského šmrncu. Nenechte si ujít recept na vynikající domácí francouzskou kuřecí polévku na Jakvkuchyni.cz!
Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Rybí polévku má většina z nás spojenou se štědrovečerní večeří a přes rok se na českých stolech objevuje zřídka. Je to ale velká Inspirujte se receptem od Jakvkuchyni.cz a připravte si ji s jarní zeleninou a bylinkovými noky!
Zapečené lilky s různými druhy náplně jsou v kuchyních po celém světě čím dál populárnější. Vyzkoušejte tento recept s náplní z masa, rajčat, kuskusu a čedaru s bylinkami podle webu Jakvkuchyni.cz!
Vejce jsou chutná, výživná a můžeme je připravovat na nespočet způsobů. Když nevíme, co přichystat na jídlo, jsou vejce skvělá volba i proto, že je narozdíl od jiných surovin, máme často doma. Vyzkoušejme třeba vaječnou frittatu, do které můžeme přidat různou zeleninu a během pát minut vykouzlíme skvělou večeři nebo oběd. Nenechte si ujít recept na vaječnou frittatu s paprikami a špenátem od Jakvkuchyni.cz!
Avokádo a banán - zdravé a lahodné suroviny, které tvoří ideální základ pro dětský příkrm plný živin. Připravte pro nejmenší zdravou a výživnou kaši podle receptu od Jakvkuchyni.cz!