Angreštové čatní

Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
500 g čatní
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    angrešt 1kg
    cibule 2ks
    česnek 1stroužek
    hořčice 1lžička
    chilli 1ks paprička
    rozinky 100g
Pokyny
  1. Většinu ingrediencí smíchejte, vedle si nechte pouze rozinky, sůl, cukr a cca ½ octa, takto připravenou směs přiveďte k varu, poté snižte plamen a na mírném ohni duste pod pokličkou asi hodinu.
  2. Poté přidejte zbylé suroviny, a ještě hodinu duste.
  3. Takto připravenou směs slévejte do skleniček, ty ihned zavíčkujte a otočte.
  4. Díky tomu se vám zakonzervují a vydrží déle.
  5. Toto čatní se skvěle hodí ke grilovaným masům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*