Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
|
Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Suroviny
maso
400g
bizoní
hovězí vývar
2dcl
hladká mouka
1lžíce
cibule
1ks
česnek
1ks
sójová omáčka
1/2lžíce
rozmarýn
1snítka
|
Pokyny
- Maso osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném olivovém oleji z každé strany přibližně 3 minuty.
- Poté ho vložíme do trouby a pečeme při 180 °C asi 25 minut.
- Když je maso hotové, využijeme výpek na omáčku.
- Na výpeku osmažíme cibuli, zaprášíme moukou a zalijeme hovězím vývarem.
- Do směsi přidáme česnek, rozmarýn a sojovou omáčku.
- Povaříme a maso omáčkou zalijeme.
- Podáváme s bramborovou kaší.