Bizoní maso s rozmarýnem a bramborovou kaší

Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    maso 400g bizoní
    hladká mouka 1lžíce
    cibule 1ks
    česnek 1ks
    sójová omáčka 1/2lžíce
    rozmarýn 1snítka
Pokyny
  1. Maso osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném olivovém oleji z každé strany přibližně 3 minuty.
  2. Poté ho vložíme do trouby a pečeme při 180 °C asi 25 minut.
  3. Když je maso hotové, využijeme výpek na omáčku.
  4. Na výpeku osmažíme cibuli, zaprášíme moukou a zalijeme hovězím vývarem.
  5. Do směsi přidáme česnek, rozmarýn a sojovou omáčku.
  6. Povaříme a maso omáčkou zalijeme.
  7. Podáváme s bramborovou kaší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*