Omrzely vás už klasické přílohy jako brambory a bramborová kaše? A přemýšlíte, jak je ozvláštnit nebo obměnit? V tomto případě pro vás máme tip, jak na to. Zkuste do bramborové kaše přidat celer. Kaši odlehčíte a přidáte do novou chuť, vitamíny a minerály!
|
Omrzely vás už klasické přílohy jako brambory a bramborová kaše? A přemýšlíte, jak je ozvláštnit nebo obměnit? V tomto případě pro vás máme tip, jak na to. Zkuste do bramborové kaše přidat celer. Kaši odlehčíte a přidáte do novou chuť, vitamíny a minerály!
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky.
- Celer oloupeme a také nakrájíme na menší kousky.
- Brambory i celer vaříme v osolené vodě cca 10–15 minut na vyšším plameni, dokud nezměknou.
- Vodu slijeme, brambory i celer trochu rozmačkáme.
- Přidáme pepř, bylinky, olej.
- Ručním mixerem začneme mixovat na kaši a postupně přiléváme mléko, dokud dosáhneme požadované konzistence.
- Podle chuti můžeme ještě přisolit.