Bulharská okurková polévka Tarator

Okurková, nebo jogurtová? Záleží jen na vás. U studených polévek je poměr ingrediencí a výsledná chuť skutečně jen vaší volbou. Tarator tedy může být okurková polévka s jogurtem, nebo vychlazený jogurtový krém s okurkovou příchutí.
Okurková, nebo jogurtová? Záleží jen na vás. U studených polévek je poměr ingrediencí a výsledná chuť skutečně jen vaší volbou. Tarator tedy může být okurková polévka s jogurtem, nebo vychlazený jogurtový krém s okurkovou příchutí.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    okurka 1ks nastrouhaná a vyplakaná
    kopr 1hrst čerstvý nebo sušený
Pokyny
  1. Nastrouhanou okurku smícháme s najemno pokrájeným česnekem, koprem a promícháme s jogurtem.
  2. Osolíme, opepříme a případně naředíme mlékem.
  3. Necháme vychladit a podáváme ozdobené koprem, plátky okurky nebo ořechy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*