Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
|
Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
|
Porce
200 g másla
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Hodně změklé máslo vyšleháme se smetanou a přidáme prolisovaný česnek a koření.
- Všechny ingredience dokonale prošleháme.
- Máslo přesuneme do potravinářské fólie.
- Zabalíme do válečku a konce převážeme provázkem.
- Uchováváme v ledničce.