Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba citrónový krém s ovocem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
|
Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba citrónový krém s ovocem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Žervé smíchejte s jogurtem a pečlivě vyšlehejte do hladkého krému, do něj poté pečlivě vmíchejte med a citronovou šťávu.
- Takto připravený krém si rozporcujte do mističek (nebo skleniček) a ozdobte ovocem.
- Dozdobit krém můžete lístky máty a sušenkami.
Tento krém se hodí také na sladkou snídani, v tomto případě jej doplňte opečeným toustem nebo bílým pečivem.