Domácí chilli džem

Tajemství je v pomalém vaření. Když tuto zeleninovou pomazánku necháte jemně probublávat, odmění se vám hlubokou a rafinovanou chutí. Je skvělá na chléb i k masu.
Tajemství je v pomalém vaření. Když tuto zeleninovou pomazánku necháte jemně probublávat, odmění se vám hlubokou a rafinovanou chutí. Je skvělá na chléb i k masu.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
300 ml
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    paprika 1kg červená
    chilli 3ks paprika
    ocet 300ml balsamico
Pokyny
  1. Červené papriky a chilli papričky odstraníme jádřince, nakrájíme na stejnoměrné menší kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi v menším kastrůlku.
  2. Vaříme pomalu asi 40 minut pod poklicí, pak vše umixujeme do hladké konzistence a propasírujeme přes jemné síto. Necháme vychladnout a skladujeme v lednici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*