Domácí hořčice

Připravte si vlastní, chuťově jedinečnou hořčici připravenou podle snadného receptu od Jakvkuchyni.cz! Jak na to?
Připravte si vlastní, chuťově jedinečnou hořčici připravenou podle snadného receptu od Jakvkuchyni.cz! Jak na to?
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
300 g
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    ocet 300ml může být jablečný
    med
Pokyny
  1. Ocet svaříme a necháme vychladnout.
  2. Hořčičná semínka rozdrtíme a smícháme je s medem.
  3. Do směsi hořčičných semínek a medu vmícháváme vychladlý ocet, dokud hořčice nezačne houstnout.

Prázdné lahve od octa patří do kontejneru na plasty. Před tříděním není nutné lahve vymývat, ani odstraňovat víčka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*