Jak se zahřát srdce a potěšit chuťové buňky? Připravte si domácí horkou čokoládu s nádechem skořicové chuti podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
|
Jak se zahřát srdce a potěšit chuťové buňky? Připravte si domácí horkou čokoládu s nádechem skořicové chuti podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
|
Porce
4 šálky
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu.
- Mezitím v druhém hrnci přivedeme k varu mléko se smetanou.
- Pomalu přiléváme rozehřátou čokoládu do vroucího mléka za stálého míchání.
- Čokoládu dochutíme skořicí a podle chuti můžeme přidat cukr.
Čokoláda, oblíbená surovina pro mnoho kuchařů a milovníků sladkostí, vyžaduje správné třídění odpadu. Obal od čokolády bývá obvykle vyroben z kombinace papíru a hliníku. Papírový obal patří do sběrné nádoby na třídění papíru, alobal pak patří do nádob na odpad označených šedou samolepkou.