Domácí horká čokoláda

Jak se zahřát srdce a potěšit chuťové buňky? Připravte si domácí horkou čokoládu s nádechem skořicové chuti podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Jak se zahřát srdce a potěšit chuťové buňky? Připravte si domácí horkou čokoládu s nádechem skořicové chuti podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 šálky
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    čokoláda 1tabulka s vysokým obsahem kakaa
    smetana 250ml
    mléko 250ml
    skořice 1lžička
Pokyny
  1. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu.
  2. Mezitím v druhém hrnci přivedeme k varu mléko se smetanou.
  3. Pomalu přiléváme rozehřátou čokoládu do vroucího mléka za stálého míchání.
  4. Čokoládu dochutíme skořicí a podle chuti můžeme přidat cukr.

Čokoláda, oblíbená surovina pro mnoho kuchařů a milovníků sladkostí, vyžaduje správné třídění odpadu. Obal od čokolády bývá obvykle vyroben z kombinace papíru a hliníku. Papírový obal patří do sběrné nádoby na třídění papíru, alobal pak patří do nádob na odpad označených šedou samolepkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*