Máte rádi sladké snídaně, nebo se prostě jen neobejdete bez medu? Už jste si dopřáli pečivo namazané medovým máslem? Pokud přemýšlíte, co se pod touto dobrotou ukrývá, připravte si ji podle našeho receptu a sami uvidíte.
|
Máte rádi sladké snídaně, nebo se prostě jen neobejdete bez medu? Už jste si dopřáli pečivo namazané medovým máslem? Pokud přemýšlíte, co se pod touto dobrotou ukrývá, připravte si ji podle našeho receptu a sami uvidíte.
|
Pokyny
- Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu.
- Změklé máslo vložíme do robotu a začneme šlehat.
- Postupně přidáváme med a šleháme, dokud nebude mít máslo jemnou konzistenci podobnou pěně.
- Takto připravené máslo můžeme ještě dle chuti dokořenit.
- Přendáme do misky nebo do skleniček a překryjeme potravinovou fólií.
- Před podáváním necháme alespoň 1 hodinu odpočinout v lednici.
- V lednici vydrží medové máslo cca jeden týden.
Podle chuti můžete máslo dochutit ještě skořicí a zázvorem, které mu dodají nový chuťový rozměr.