Grilovaná bramborová kaše

Brambory patří k oblíbeným přílohám zvláště díky jejich nenáročné přípravě. Pokud je máte rádi, ale chtěli byste si je připravit na méně tradiční způsob, vyzkoušejte zapečenou bramborovou kaši. Její chuť vás mile překvapí.
Brambory patří k oblíbeným přílohám zvláště díky jejich nenáročné přípravě. Pokud je máte rádi, ale chtěli byste si je připravit na méně tradiční způsob, vyzkoušejte zapečenou bramborovou kaši. Její chuť vás mile překvapí.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    mléko 80ml
    parmazán 60g
    máslo 50g
    brambor 10ks střední
    česnek 3stroužky
    smetana 2lžíce zakysaná
    rozmarýn 2lžičky čerstvý nasekaný
Pokyny
  1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, uvaříme a slijeme vodu.
  2. Šťouchadlem je nahrubo rozmačkáme.
  3. Postupně přidáváme máslo a mléko a šťoucháme do hladka.
  4. Vmícháme zakysanou smetanu, rozdrcený česnek a nasekaný rozmarýn.
  5. Připravíme gril na nepřímé grilování.
  6. Bramborovou kaši přesuneme do železné pánve, posypeme nakrájenou jarní cibulkou a parmazánem.
  7. Grilujeme pod zakrytým grilem cca 20 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*