Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Postačí k němu přidat olej, který zabraňuje vysušování a pomáhá ochucení masa. Doporučujeme směs dochutit solí a bylinkami – vznikne dokonalá marináda a grilovaná prsa budou díky ní na jedničku!
|
Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Postačí k němu přidat olej, který zabraňuje vysušování a pomáhá ochucení masa. Doporučujeme směs dochutit solí a bylinkami – vznikne dokonalá marináda a grilovaná prsa budou díky ní na jedničku!
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Kuřecí prsa omyjte a osušte. V misce smíchejte bílý jogurt s citrónovou šťávou, sladkou papriku a prolisovaným česnekem. Poté ochuťte solí, pepřem a promíchejte.
- Hotovou marinádou potřete maso a nechte v lednici odpočinout 2-3 hodiny, nejlépe přes celou noc.
- Maso vyjměte z marinády, nechte okapat a položte na gril. Grilujte z obou stran, dokud se maso nepropeče dozlatova.
- Kuřecí prsa podávejtee s panzanellou nebo s grilovanými plněnými paprikami.