Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
|
Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
|
Porce
dle počtu paprik
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Suroviny
|
Pokyny
- Papriky jednoduše omyjte a vložte na gril.
- Opékejte po všech stranách, dokud jejich slupka nezačne černat.
- Poté je ještě horké vložte do igelitového sáčku, který uzavřete. V něm se papriky zapaří a vy jednoduše odstraníte slupku.
- Mezi tím si připravte marinádu z olivového oleje a nasekaných čerstvých bylinek, kterou na závěr připravené papriky potřete.
- Nechte je takto chvíli odpočinout, ale chutnají skvěle i teplé.