Grilované papriky

Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle počtu paprik
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    papriky ideálně různobarevné
    bylinky dle chuti
Pokyny
  1. Papriky jednoduše omyjte a vložte na gril.
  2. Opékejte po všech stranách, dokud jejich slupka nezačne černat.
  3. Poté je ještě horké vložte do igelitového sáčku, který uzavřete. V něm se papriky zapaří a vy jednoduše odstraníte slupku.
  4. Mezi tím si připravte marinádu z olivového oleje a nasekaných čerstvých bylinek, kterou na závěr připravené papriky potřete.
  5. Nechte je takto chvíli odpočinout, ale chutnají skvěle i teplé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*