Grilovací sezóna je v plném proudu. Tento recept je úžasný v tom, že si můžete bůček připravit den předem a v den D ho už jen dopéct na grilu.
|
Grilovací sezóna je v plném proudu. Tento recept je úžasný v tom, že si můžete bůček připravit den předem a v den D ho už jen dopéct na grilu.
|
Porce
4 osoby
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Vepřový bok nakrájíme na zhruba 1,5–2 cm silné plátky.
- Do mísy dáme sójovou omáčku, kečup, chilli pastu, med, hořčici, pepř a důkladně promícháme.
- Vepřový bok naložíme do marinády minimálně na 1 hodinu.
- Poté přendáme maso do pekáčku, podlijeme vývarem a pečeme 1,5 hodiny na 160 °C. Takto si maso můžeme připravit i den dopředu a druhý den ho jen krátce ogrilovat.
- Mezitím si uvaříme ve slupce brambory, které pak nakrájíme na plátky a na přepuštěném másle na pánvi z obou stran opečeme.