Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
|
Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Cibuli nakrájíme najemno, rozpálíme olej na pánvi a pak orestujeme cibuli dozlatova.
- Poté přidáme očištěné a nakrájené houby.
- Následně přidáme sůl a pepř, kmín a dusíme doměkka cca 20 minut.
- Poté přidáme vejce a směs smažíme, dokud pokrm nezíská požadovanou konzistenci.
TIP od Jakvkuchyni.cz: ke smaženici nejlépe chutná čerstvé pečivo - vyzkoušejte domácí kváskový chléb, skvěle bude chutnat i domácí chlebová bageta.