Léto se pomalu přehouplo do své druhé poloviny a protože je počasí opravdu dokonale letní, můžeme si užívat letních grilovaček plnými doušky. Kromě klasických steaků si můžete připravit i různé dobroty z mletého masa. Dnes vám přinášíme recept na hovězí šiš kebab, který můžete vyzkoušet třeba hned při příštím grilování.
|
Léto se pomalu přehouplo do své druhé poloviny a protože je počasí opravdu dokonale letní, můžeme si užívat letních grilovaček plnými doušky. Kromě klasických steaků si můžete připravit i různé dobroty z mletého masa. Dnes vám přinášíme recept na hovězí šiš kebab, který můžete vyzkoušet třeba hned při příštím grilování.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Mleté maso smícháme s vejcem, polentou, olejem a petrželkou, osolíme a opepříme.
- Následně necháme odležet 15 – 20 minut.
- Maso rozdělíme na stejné díly a vytvoříme z nich masové šišky.
- Ty napíchneme na špejli a dáme grilovat.
- Mezitím si připravíme dip – smícháme jogurt, propasírovaný česnek a bylinky. Podle chuti osolíme a opepříme.