Hovězí Tokáň na pepři

Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    hovězí maso 800g zadní
    protlak 100g rajčatový
    hrášek 100g
    česnek 4stroužky
    víno 3dl bílé
    pepř 3lžíce zelený, nakládaný
    olej 3lžíce
    cibule 1ks
    pepř mletý bílý
Pokyny
  1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky a opepříme.
  2. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a vmícháme pokrájené maso.
  3. Orestujeme a přidáme česnek, pepř a směs zalijeme bílým vínem.
  4. Na mírném plameni dusíme pod pokličkou doměkka.
  5. Na konec přidáme rajčatový protlak, hrášek a osolíme dle chuti.
  6. Podáváme nejlépe s chlebem, který Maďaři milují.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*