Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
|
Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
|
Porce
dle potřeby
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ciabattu podélně rozkrojíme a trochu opečeme.
- Pečivo potřeme pestem a postupně vrstvíme sýr, salám, mozzarellu, rajčata a sušenou šunku – vše v množství, které nám vyhovuje.
- Nakonec přikryjeme druhou částí pečiva.