Karamelové řezy

I hřešit se musí umět. Neodývejte se tabulkou čokolády a dopřejte si ke kávě domácí karamelové řezy!
I hřešit se musí umět. Neodývejte se tabulkou čokolády a dopřejte si ke kávě domácí karamelové řezy!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
Dortová forma 20 cm
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    cukr 25dkg
    tuk 25dkg rostlinný
    žloutky 5ks
    bílky 5ks
    kakao 2lžíce
    hladká mouka 4lžíce
    ořechy 15dkg
    máslo 25dkg
    Salko 1plechovka
Pokyny
  1. Salko uvaříme v konzervě zhruba 2 hodiny a poté necháme vychladnout. Rostlinný tuk smícháme s 25 dkg cukru, všemi žloutky, 2 lžícemi kakaa a pomletými oříšky.
  2. Poté opatrně vmícháme vyšlehané bílky s moukou.
  3. Těsto vlijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme zhruba 30 minut při teplotě okolo 180°C.
  4. Náplň, kterou si vytvoříme smícháním Salka s máslem, natřeme na těsto a řezy a ve finále polejeme kvalitní čokoládovou polevou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*