Dá se jíst s masem nebo i samostatně a má spoustu vitamínů. Zkuste jednou místo klasického zelí vyzkoušet alternativu v podobě kedlubny. Chuťové pohárky vám poděkují!
|
Dá se jíst s masem nebo i samostatně a má spoustu vitamínů. Zkuste jednou místo klasického zelí vyzkoušet alternativu v podobě kedlubny. Chuťové pohárky vám poděkují!
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Oloupané kedlubny a jablka nastrouháme nahrubo.
- Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli se špetkou kmínu a osmahneme. Přidáme kedlubny, které podlijeme trochou vody, a necháme při mírné teplotě dusit.
- Pak už jen přidáme jablka, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, promícháme a ještě chvíli dusíme.