Kuřecí maso na zázvoru

Co takhle okořenit nedělní oběd trochou asijské kuchyně? Vyzkoušejte lehce pikantní recept na kuřecí maso s nasládlou chutí medu a příjemnou pálivostí zázvoru.
Co takhle okořenit nedělní oběd trochou asijské kuchyně? Vyzkoušejte lehce pikantní recept na kuřecí maso s nasládlou chutí medu a příjemnou pálivostí zázvoru.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    kuřecí maso 4plátky
    zázvor 10g
    česnek 2stroužky
    med 1lžíce
Pokyny
  1. Připravíme si marinádu ze 2 stroužků česneku, 2 lžic sojové omáčky, 1 lžíce medu a 10 g čerstvého strouhaného zázvoru.
  2. Necháme v ní (nejlépe přes noc) plátky kuřecího masa (můžete takto marinovat i kuřecí stehna), uležet.
  3. Marinované maso pečeme v troubě předehřáté na 180 °C dle potřeby (plátek bez kosti budete hotový rychleji).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*