Všechny druhy kuskusu je možné využít buď jako přílohu k masu nebo k jiné potravině bohaté na bílkoviny, nebo jako součást pokrmů, kde je smíchán s ostatními surovinami, kdy je celý pokrm připravován v podstatě v jedné pánvi.
|
Všechny druhy kuskusu je možné využít buď jako přílohu k masu nebo k jiné potravině bohaté na bílkoviny, nebo jako součást pokrmů, kde je smíchán s ostatními surovinami, kdy je celý pokrm připravován v podstatě v jedné pánvi.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Kuskus zalijeme vodou nebo vývarem a necháme nabobtnat.
- Na oleji orestujeme cibuli, maso nakrájíme na proužky, přidáme k cibuli a maso opečeme.
- Přidáme mandle a až zezlátnou, vmícháme kari a minutu restujeme.
- Přidáme kuskus, nakrájené meruňky a bylinky podle chuti.
- Promícháme, aby se směs prohřála, podáváme s bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou.