Lívance z cottage

Lívance z cottage sýra se skvěle hodí při přípravě nedělní snídaně. Co si přát víc, než teplou a sladkou snídani, která je navíc plná bílkovin. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Lívance z cottage sýra se skvěle hodí při přípravě nedělní snídaně. Co si přát víc, než teplou a sladkou snídani, která je navíc plná bílkovin. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    ovesné vločky 160g jemné
    cottage 100g
    mléko 40ml
    banán 1ks
    vejce 1ks
    mléko 40ml
    skořice 1lžička
Pokyny
  1. Banán oloupeme a společně s cottage, ovesnými vločkami, vejcem, mlékem, skořicí a práškem do pečiva dáme do mixéru. 
  2. Nepřilnavou pánev rozehřejeme a na středním plameni postupně opečeme lívanečky z obou stran. Každou přibližně 2 minuty. 
  3. Lívanečky podáváme například s ovocným rozvarem a zakysanou smetanou.

Zbytky z ovoce patří na kompost, nebo do sběrných nádob na bioodpad. A jak vytřídit obaly od ostatních surovin? Pokud jsou z papíru, pak patří do modrého kontejneru. Plastové obaly mají své místo ve žlutém kontejneru. Pokud je obal z více částí, které nejdou oddělit, pak patří do směsného odpadu. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*