Mangoldové závitky

Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
5 závitků
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    mangold 1ks rozdělený na listy a stonek
    máslo 50g
    pepř muškátový oříšek
    sýr 1balení lučina
    parmazán 2lžíce
    máslo 1lžíce rozpuštěné
Pokyny
  1. Stonky posekáme, podusíme na lžíci másla, přidáme koření, sýr a máslo, necháme dojít.
  2. Listy spaříme, poklademe je sýrovou náplní a svineme do závitku nebo malého balíčku.
  3. Podáváme jako přílohu k masu nebo rybám.

Kelímek od smetany stačí pořádně vyškrábat a může putovat do žlutého kontejneru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*