Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!
|
Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!
|
Porce
5 porcí
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Suroviny
|
Pokyny
- Žampiony neloupejme, stačí je pořádně očistit.
- Očištěné žampiony nakrájíme na měsíčky.
- Připravme si marinádu: smíchejme olivový olej, citrón, sůl a bylinky..
- Dejme žampiony do marinády a nechme je v ledničce odležet cca 5 hodin.
- Nakonec s nimi šup na gril.