Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
|
Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
|
Porce
4 sklenice
|
Doba přípravy
5 minut
|
Chod
|
Suroviny
šampaňské
400ml
nebo sekt
pomerančová šťáva
400ml
vychlazená čerstvě vymačkaná
|
Pokyny
- Mimosu podáváme ve sklenicích na sekt.
- Smícháme pomerančovou šťávu se sektem.
- Před podáváním ozdobíme plátkem pomeranče, nebo jiným ovocem.
Až šampaňské spotřebujeme, prázdnou skleněnou láhev vytřídíme do kontejneru na třídění skla.