Mimosa

Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 sklenice
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
5 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    šampaňské 400ml nebo sekt
    pomerančová šťáva 400ml vychlazená čerstvě vymačkaná
Pokyny
  1. Mimosu podáváme ve sklenicích na sekt.
  2. Smícháme pomerančovou šťávu se sektem.
  3. Před podáváním ozdobíme plátkem pomeranče, nebo jiným ovocem.

Až šampaňské spotřebujeme, prázdnou skleněnou láhev vytřídíme do kontejneru na třídění skla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*