Netradiční variantu grogu podáváme s trochou másla. Důležité je nechat zkaramelizovat cukr a čerstvou citrónovou šťávu, díky které získá na autentické chuti.
|
Netradiční variantu grogu podáváme s trochou másla. Důležité je nechat zkaramelizovat cukr a čerstvou citrónovou šťávu, díky které získá na autentické chuti.
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Cukr nechte karamelizovat, jakmile bude tekutý a začne vám zlátnout, přilijte do něj citronovou šťávu s kořením.
- Takto připravenou směs krátce svařte.
- Poté zmírněte teplotu a přilijte vodu a rum.
- Celý grog ohřívejte do bodu varu.
- Připravený horký nápoj ihned lijte do hrnečků a podávejte s měsíčkem másla.