Zapečené nudle s houbami

Zapečené nudle s houbami

Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte zapečené nudle s houbami.
Sladkokyselá marináda

Sladkokyselá marináda

Sladkokyselá marináda s medem je vhodná pro marinování vepřového, hovězího i kuřecího masa.
Fenyklovo rajčatová polévka

Fenyklovo rajčatová polévka

Obyčejná rajčatová polévka získá díky fenyklu šmrnc a nezvyklou chuť. Fenyklové krutony jsou navíc zdravější než jejich varianta z pečiva.
Perník s povidly

Perník s povidly

Perník se původně jmenoval peprník, podle pepře, který mu dával nezaměnitelnou peprnou chuť. Dnešní perníky si z původní receptury půjčil mouku a med. V kombinaci s povidly vytvoříte dezert, který by chutnal i pánům z Pernštejnu.
Citrónový krém s ovocem

Citrónový krém s ovocem

Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba citrónový krém s ovocem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
Pečeně v medové krustě

Pečeně v medové krustě

Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit pečeni v medové krustě? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
Medová kachna se zázvorem

Medová kachna se zázvorem

Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit medovou kachnu se zázvorem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
Glazované kotlety

Glazované kotlety

Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit glazované kotlety? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.