Ukrývá vaše lednice zbytek bramborové kaše ze včerejšího oběda? Výborně! Vyzkoušejte si připravit lahodný krém na smetaně, bílém víně s česnekem a ředkvičkami. Díky rychlému receptu předcházíme plýtvání jídlem a nemusíme tak zbytečně vyhazovat potravinové zbytky, navíc si výborně pochutnáme!
Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
Co s nadbytkem vajíček? Zkuste si připravit sýrovou roládu, která se skvěle hodí jako lehčí občerstvení či jako předkrm. Připravte si vynikající sýrovou roládu plněnou vejci a kapiemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Jak připravit šťavnatou sekanou, která se hodí také na velikonoční stůl? Vyzkoušejte kombinaci mletého krůtího masa smíchaného s aromatickými bylinkami a kořením. Tato lahodná směs se zapeče s vejci a výborně chutná s bylinkovými bramborami. Jak na to?
Zkusme letos na sváteční stůl přinést něco nového a neobvyklého. Velikonoční věnec z kynutého těsta je nejen nádhernou ozdobou, ale také chutným pokrmem, který zpestří velikonoční tabuli a potěší všechny milovníky sladkých dobrot. A co je nejlepší? Věnec můžeme ozdobit podle naší fantazie - použít můžeme mašle, kraslice a další dekorace. Připravme se na nadcházející svátky s originálním receptem na velikonoční věnec z kynutého těsta podle Jakvkuchyni.cz!
Kvašení je netradiční způsob konzervace hub. Díky fermentaci jsou houby lépe stravitelné, chutnější a navíc jsou zdrojem bakterií mléčného kvašení, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Pokud najdeme dostatek hub a máme chuť experimentovat, není nic snazšího, než vyzkoušet recept na Jakvkuchyni.cz.
Jehněčí maso patří mezi skutečné delikatesy, je chuťově výrazné, zároveň je jemné a křehké. V minulosti se často objevovalo také na sváteční velikonoční tabuli. Vyzkoušejte ho v kombinaci s jarní zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si tradiční ukrajinský recept na kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem. Jak na to poradí recept s Jakvkuchyni.cz!
Jak využít velké množství rýže, kterou jsme včera uvařili a nedojedli poradí v receptu šéfkuchař Ondřej Hutnik, který připravil sladkou rýži s vanilkou, skořicí a pečenými jablky na calvadosu. Jak na to?
Připravte si vlastní, chuťově jedinečnou hořčici připravenou podle snadného receptu od Jakvkuchyni.cz! Jak na to?
Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
Růžičkové kapusty má spousta je neprávem opomíjenou zeleninou, která chybí v našem jídelníčku. Když od tohoto spojení odhlédneme, jedná se o zajímavou, chutnou a na vitamíny bohatou zimní zeleninu. Běžně se podávají jako příloha, ale v tomto receptu ve spojení s masovými kuličkami jsou nedílnou součástí receptu od Jakvkuchyni.cz!