Hovězí vývar z žeber

Hovězí vývar z žeber

Kromě toho, že jsou vývary zdravé a patří mezi oblíbené polévky, tvoří také základ mnoha dalších jídel - od polévek po omáčky. Hovězí vývar můžeme vařit přes noc, ale také jen hodinu. Jak si připravit vydatný vývar z hovězích žeber prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Rakytníkový likér

Rakytníkový likér

Rakytník je doslova nabitý vitamíny a zdraví prospěšnými látkami. Pro jeho pozitivní účinky na zdraví se používá stovky let. Jak si připravit rakytníkový likér prozradí recept na Jakvkuchyni.cz! Jak na to?
Zdravý rakytníkový sirup

Zdravý rakytníkový sirup

Rakytníkový sirup je vhodný jako prevence, ale i jako podpůrná léčba při nachlazení či chřipce. Stejné účinky má samozřejmě i čistá rakytníková šťáva, která je navíc bez cukru, ale kvůli tomu nemá dlouhou trvanlivost. Jak si připravit rakytníkový sirup podle receptu Jakvkuchyni.cz?
Rychlý těstovinový salát s cizrnou a zeleninou

Těstoviny na cesty

Pokud předpokládáme, že nebudeme mít možnost pokrm ohřát, jsou těstovinové saláty perfektní volbou, protože z těstovin a dalších přidaných surovin můžeme vytvořit perfektní plnohodnotný pokrm při splnění požadavků pro pestré a vyvážené stravování.
Batátové hranolky s uzenou paprikou

Batátové hranolky s uzenou paprikou

Batáty, známé také jako sladké brambory, jsou chuťově vynikající a navíc obsahují mnoho prospěšných látek. Připravte si batátové hranolky, které můžeme mít jako pochutinu pro návštěvu, nebo jako přílohu k jídlu. Jak na to prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Limetkovo-kokosový cheesecake

Limetkovo-kokosový cheesecake

„To, že nebydlíte poblíž pekařství neznamená, že se v životě musíte obejít bez cheesecaku,” prohlásila prý jednou známá rakousko-americká herečka Hedy Lamarr. Výborný cheesecake si totiž můžeme připravit podle vlastních chutí kdykoliv doma. Jak si připravit limetkovo-kokosovou variantu podle Jakvkuchyni.cz?
Trhané hovězí na balzamicu

Trhané hovězí na balzamicu

Trhané hovězí maso má jednu skvělou výhodu - hodí se téměř do všech jídel. Můžeme ho použít jako náplň do burgerů, tortill, sendvičů, ale třeba i lasagní. I když se zdá na první pohled náročnější na přípravu, rozhodně stojí zato!
Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Zbyla vám od oběda uvařená rýže? Rozhodně ji ještě můžeme využít! Pokud na její slanou variantu už chuť nemáme, vyzkoušejte sladkou verzi. Společně s šéfkuchařem Davidem Šaškem si prozradíme výborný recept na mléčnou rýži bez laktózy s malinami. Jak na to? 
Krk na víně s bylinkami a sušenými rajčaty

Krk na víně s bylinkami a sušenými rajčaty

Hovězí krk se nejlépe hodí na pozvolné dušení do omáček. Kombinace hovězího masa a dobrého vína spolu s tymiánem a rozmarýnem je nedostižná a sušená rajčata celé jídlo dokonale ozvláštní. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Marocké ragú

Marocké ragú

Jednoduché, rychlé a syté ragú, které potěší chuťové pohárky zapřisáhlých masožravců! Čočka, kurkuma, zázvor a další orientální chutě chutnají skvěle v kombinaci s rýží, kuskusem nebo chlebem naan.