Tentokrát si podle Jakvkuchyni.cz připravíme italské ragú z hovězího karabáčku. Jak na tento recept plný vůní a chutí Itálie?
Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
Pojďme si podle receptu Jakvkuchyni.cz připravit křupavý salát s jablkem, mrkví a rozinkami, který je plný vitamínů.
Ponořme se do dětského světa a staňme se společně s dětmi umělci. Jak na to? Zde je návod.
Krásně křupavé a zároveň neodolatelně jemné - tak chutnají ideální hranolky. Pojďme si přesně takové nachystat podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Na první pohled možná trochu zvláštní kombinace, ale už při první soustu se přesvědčíme, že tento tradiční italský recept snadno okouzlí chuťové pohárky. Vepřová pečeně zůstane díky mléku hezky šťavnatá a jako bonus získáme skvělou omáčku. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Dostali jste při čtení chuť na tento zlatý poklad? Pojďte s Jakvkuchyni.cz vyzkoušet tento recept na vídeňský řízek!
Nenechte se odradit dlouhým cizojazyčným názvem receptu. Naopak se můžeme těšit na to nejlepší! Čeká nás nasládlá chuť a měkké šťavnaté maso. Věřte, že tohle finger food si užijete! Máte-li rádi pikantní verzi, stačí přidat trochu chilli. Šťávu doporučujeme použít čerstvě vymačkanou. Jak na celý recept prozradí Jakvkuchyni.cz!
Tahle dobrota se skvěle hodí na párty, nebo k posezení s přáteli se sklenkou dobrého vína. Připravte si šťavnaté masové kuličky s chorizem, které jim dodají pikantní šmrnc. Jak si připravit tohle chutné finger food?
Konfitování je jedním ze způsobů pomalého dušení masa. Maso se zalije tukem (rostlinným olejem, nebo sádlem) a při nízké teplotě v rozmezí 80 až 100 stupňů se dlouze dusí. Není třeba se obávat, že bude maso příliš nasáté tukem. Maso totiž tuk neabsorbuje, jen zajistí, že zůstane krásně šťavnaté a zároveň měkké. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Růžičková kapusta je výborná jako hlavní chod i jako příloha. My si z ní připravíme chuťovku, kterou můžeme podávat s masem, bramborem nebo jen tak samotnou. Jdeme na to.
Vyzkoušejte oblíbený recept z kuchyni našich babiček a upečte si šťavnaté maso s příchutí piva. Namísto klasického zelí připravte kedlubnové a jako přílohu nadýchaný houskový knedlík. Tento staročeský pokrm je výtečným tipem na nedělní oběd. Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz!