Smetanové krupoto

Smetanové krupoto

Variací na rizota jsou plné kuchařky, každý má jistě nejeden svůj oblíbený recept, zkuste tedy někdy rýži, nebo alespoň její část, nahradit kroupami, uvidíte, že změna bude víc než příjemná!
Krkovice v pivním těstíčku

Krkovice v pivním těstíčku s cibulovými brambory

Vepřová krkovice je prorostlejší kus masa, který se hodí nejvíce na grilování, kdy se přebytečný tuk vypeče a zůstane krásně šťavnaté maso. Z krkovice ale můžeme připravit i řízky. Tentokrát klasický trojobal vyměníme za těstíčko a jako přílohu použijeme šťouchané brambory s opečenou cibulkou.
Špenátové palačinky s tvarohovým krémem, semínky a rajčaty

Špenátové palačinky s tvarohovým krémem, semínky a rajčaty

Palačinky mají rádi malí i velcí. Klasikou jsou palačinky s marmeládou, čokoládou, ovocem či zmrzlinou. Čím dál populárnější jsou ale i palačinky na slano. Vyzkoušejte špenátové palačinky s krémem, semínky a rajčaty podle receptu na Jakvkuchyni.cz. Výborně je chuťově doplní i uzený losos.
Noky se špenátem a smetanou

Noky se špenátem a smetanou

Těstoviny se špenátem chutnají báječně! Připravte si je podle receptu Jakvkuchyni.cz zjemněné smetanou a parmezánem s příchutí česneku!
Pivní štrúdl se zelím a slaninou

Pivní štrúdl se zelím a slaninou

Pivní štrúdl skvěle doplní občerstvení na oslavě či party. Zajímavé je, že těsto není po pivu cítit a tak ho lze zkombinovat jak slanou, tak se sladkou náplní. Jakvkuchyni.cz prozradí v receptu, jak na to!
Vepřová pečeně v mléce s glazovanou mrkví

Vepřová pečeně v mléce s glazovanou mrkví

Na první pohled možná trochu zvláštní kombinace, ale už při první soustu se přesvědčíme, že tento tradiční italský recept snadno okouzlí chuťové pohárky. Vepřová pečeně zůstane díky mléku hezky šťavnatá a jako bonus získáme skvělou omáčku. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!