Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
Legendární americký koktejl mimosa se tradičně podává při brunchi, ale například i jako osvěžující koktejl na svatbách. Stačí jen 2 ingredience a můžeme si ho jednoduše připravit doma podle návodu od Jakvkuchyni.cz!
Známá pomazánka, jejíž základ tvoří tvaroh a kapie. Připravit si ji doma je jednoduché a nejlépe chutná samozřejmě s čerstvým pečivem! Připravte si budapešťskou pomazánku podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Česká klasika, která nikdy nezklame a mají ji rádi malí i velcí. Vyzkoušejte kuře na paprice se slaninou a pořádnou dávkou papriky podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si jemnější verzi francouzské cibulačky, která je doplněna o jiné druhy zeleniny a o kuřecí maso. Zapomenout bychom neměli ani na bílé víno, které zvýrazní všechny chutě a voňavý tymián pro dodání francouzského šmrncu. Nenechte si ujít recept na vynikající domácí francouzskou kuřecí polévku na Jakvkuchyni.cz!
Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Do pitného režimu můžeme zapojit také speciální výluh z bylin, který můžeme užívat po dobu 12 dnů. Každý večer je třeba si ke konzumaci připravit čerstvý detoxikační výluh. Jak na to?
Do pitného režimu během jarních měsíců můžeme zapojit také speciální výluh z bylin, který můžeme užívat po dobu 12 dnů.
Léčebný elixír z Ostropestřce mariánského je skvělým přírodním doplňkem stravy, který podporuje zdraví jater a celkovou detoxikaci organismu. Ostropestřec mariánský je známý svými blahodárnými účinky na trávení a regeneraci jaterních buněk díky obsahu silymarinu, silného antioxidantu.
Vyzkoušejte oblíbené palačinky v “novém kabátku”! Příprava zapečených palačinek je jednoduchá a výsledek stojí za to - je ideální jako dezert, nebo sladký hlavní chod pro celou rodinu. Recept na zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami přináší Jakvkuchyni.cz!
Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Rybí polévku má většina z nás spojenou se štědrovečerní večeří a přes rok se na českých stolech objevuje zřídka. Je to ale velká Inspirujte se receptem od Jakvkuchyni.cz a připravte si ji s jarní zeleninou a bylinkovými noky!