Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
|
Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
|
Porce
100 g másla
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Máslo utřeme pomocí lžíce, nebo vidličky.
- Přimícháme nakrájenou pažitku a směs dochutíme pepřem a solí.
- Vše dobře promícháme a necháme ztuhnout
Můžeme také zabalit do potravinové fólie a vytvořit váleček, z něhož při grilování můžeme krájet kolečka, která necháme rozpustit na grilovaném mase.