Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální víkendové jídlo pro celou rodinu. Jak na to?
|
Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální víkendové jídlo pro celou rodinu. Jak na to?
|
Porce
8 porcí
|
Doba přípravy
50 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Tresku si omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
- Nakrájíme si cibulku, brokolici a mrkev pokrájenou na plátky si povaříme v lehce osolené vodě a scedíme.
- Zeleninu a rybu si naskládáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou, zasypeme strouhaným sýrem a nakrájeným plísňovým sýrem.
- Dochutíme solí a pepřem.
- Pečeme při 180°C po dobu 20-25 minut.