Pečená treska s brokolicí

Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální víkendové jídlo pro celou rodinu. Jak na to?
Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální víkendové jídlo pro celou rodinu. Jak na to?
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
8 porcí
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
50 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    bílá ryba 800gr treska bez kůže
    smetana 100ml
    brokolice 12ks malé růžičky
    sýr 100gr strouhaný
    sýr 100gr plísňový
    rajčata 12ks cherry
    mrkev 3ks středně velká
    cibulka 2ks zelená
    sůl a pepř špetka
Pokyny
  1. Tresku si omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Nakrájíme si cibulku, brokolici a mrkev pokrájenou na plátky si povaříme v lehce osolené vodě a scedíme.
  3. Zeleninu a rybu si naskládáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou, zasypeme strouhaným sýrem a nakrájeným plísňovým sýrem.
  4. Dochutíme solí a pepřem.
  5. Pečeme při 180°C po dobu 20-25 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*