Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit pečeni v medové krustě? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
|
Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit pečeni v medové krustě? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Jako první si připravte marinádu, ta vám vznikne smícháním rozpuštěného másla s medem, utřeným česnekem a rumem s rozinkami (ty je dobré si do něj namočit den dopředu).
- Do této marinády pak naložíme do druhého dne osolené a opepřené vepřové maso.
- Druhý den pozvolna pečte.