Pomazánky s pečivem jsou velmi oblíbenou a rychlou svačinkou, a tak není divu, že existuje nepřeberné množství receptů na jejich přípravu. S přicházejícími letními dny jsme proto vynechali těžké pomazánky s majonézou a dát přednost lehké a svěží pomazánce ze sýru cottage. Při její přípravě jsme se inspirovali středomořskou kuchyní a použili spoustu čerstvé zeleniny.
|
Pomazánky s pečivem jsou velmi oblíbenou a rychlou svačinkou, a tak není divu, že existuje nepřeberné množství receptů na jejich přípravu. S přicházejícími letními dny jsme proto vynechali těžké pomazánky s majonézou a dát přednost lehké a svěží pomazánce ze sýru cottage. Při její přípravě jsme se inspirovali středomořskou kuchyní a použili spoustu čerstvé zeleniny.
|
Porce
300 g pomazánky
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Okurku a papriku omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
- Rajčata omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme jadérka. Dužinu nakrájíme na malé kousky.
- Nakrájenou zeleninu smícháme se sýrem cottage.
- Přidáme oregano a dochutíme solí a pepřem.
- Podáváme s pečivem, například se zrníčkovým chlebem.