Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
|
Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Lístky rozmarýnu utřeme v hmoždíři společně s česnekem a solí na kaši.
- Do masa na steak vyřízneme kapsu, do které naskládáme sušená rajčata, směs z hmoždíře a vše zakápneme olivovým olejem.
- Kapsy uzavřeme pomocí párátek.
- Zbylou směsí z hmoždíře maso potřeme z obou stran, posypeme čerstvým pepřem a zakápneme olivovým olejem.
- Steaky uložíme do nádoby s víkem a necháme je přibližně 3 hodiny odležet v lednici.
- Poté je opečeme na rozpáleném olivovém oleji.
- Z každé strany přibližně 3 minuty.
- Opečené maso položíme na plech a pečeme v troubě na 180 °C opět cca 3 minuty nebo podle preferované chuti.
- Výběr přílohy je jen na vás - dobrou chuť!